fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Chiar știi să-ți ghidezi copilul în realitatea dură a drogurilor?

Vino să înveți O ALTĂ ABORDARE pentru prevenirea sau gestionarea consumului de droguri ce poate fi foarte utilă și pentru copilul tău!

Curs LIVE ONLINE

Modul 1: 28 APRILIE ora 20

Modul 2: 4 IUNIE ora 20

Ești părinte iar copilul tău poate fi expus riscului de a consuma droguri sau ai aflat că deja consumă? Vrei să știi cum să gestionezi acest subiect?

Psihologii acreditați MindPower Clinic lansează un curs online, structurat în 2 module a câte 2 ore, în care înveț

Cursul este PENTRU PĂRINȚI care au copii:

Iată ce vei învăța la curs:

Parcurgând alături de noi acest curs, te vei simți încrezător că știi cum să abordezi și să gestionezi tema consumului de droguri cu fiul sau fiica ta. Te vei simți în siguranță atunci când copilul tău va pleca de acasă, știind ca l-ai pregătit să ia cele mai bune decizii în privința consumului de substanțe.

Informații curs:

Structura cursului:

Cursul este structurat în 2 module, cu următorul conținut:

Modulul 1

PREVENȚIE & GESTIONARE

• Influența conduitei parentale asupra consumului de substanțe.

• Diferite stiluri de parenting și influența lor asupra consumului de substanțe al copilului. Ce stil de parenting să adopt?

• Diferite categorii de consum și riscurile aferente. Cât este de periculos, de fapt, consumul de droguri?

• Relația părinte-copil și comunicarea. Cum să discut cu copilul meu despre droguri?

• Factori de risc pentru consum. Cum să estimez riscul de consum al copilului meu?

• Modificări sistemice pentru a scădea riscul de consum.

• Asumarea riscurilor la adolescenți. Normalitate sau nu?

• Scăderea riscurilor. Protocoale de urgență.

Modulul 2

PREVENȚIE & GESTIONARE – informații avansate

• Cele mai frecvent consumate tipuri de droguri.

• Risc de adicție.

• Risc de supradoză fatală.

• Simptome ale consumului, specifice fiecărei substanțe.

• Simptome post-consum, specifice fiecărei substanțe.

• Cum pot verifica conținutul drogurilor?

• Strategii de reducere a riscurilor. Dacă fiul sau fiica mea alege să consume droguri, cum poate reduce riscurile asociate?

• Influențe culturale. Dacă nu discut cu fiul sau fiica mea, ce va afla despre droguri?

• Cum să îmi informez copilul despre diferite tipuri de droguri și strategiile de reducere a riscurilor?

 

Este potrivit pentru mine acest curs?

Dacă ești părintele unui pre-adolescent, adolescent sau tânăr și vrei să înveți cum să îți ghidezi copilul prin lumea periculoasă a drogurilor, acest curs este pentru tine. Pe parcursul cursului vei învăța ce strategii să implementezi, în funcție de vârsta copilului tău, pentru a preveni consumul, iar în cazul în care consumul va avea totuși loc, ce este nevoie să facă pentru a-și minimiza riscurile asociate.

Cum este acest curs diferit de alte cursuri de pe piață?

Cele mai multe cursuri care încearcă sa adreseze problema consumului de droguri se concentrează pe prevenție prin informare cu privire la riscuri. Această abordare este una necesară, dar în niciun caz suficientă. Cunoaștem faptul că drogurile sunt periculoase și că drogurile nu ar trebui consumate. Așa cum cunoaștem noi aceste lucruri, tot așa cunosc și persoanele care aleg să consume droguri. Motivele pentru care aceste persoane aleg, totuși, să consume droguri, merg dincolo de neînțelegerea corespunzătoare a riscurilor implicate. Fenomenul de consum este unul foarte complex și pentru a-l putea naviga în relativă siguranță, este nevoie de câteva lucruri suplimentare.

În primul rând, este nevoie de o înțelegere corespunzătoare a fenomenului de consum, în complexitatea lui. Nimeni nu poate construi un ghid exhaustiv despre ce să faci, în fiecare punct. Ce poți să faci în schimb, este să îți culegi cele mai pertinente informații pe baza cărora să iei decizii bune, la fiecare pas.

În al doilea rând, este nevoie de o serie de strategii care au fost testate în prealabil și despre care știm că funcționează, strategii care au fost testate în centre universitare și în țări care s-au confruntat deja cu fenomenul consumului de droguri.

Cine sunt trainerii cursului?

Gazdele tale vor fi psihoterapeuții MindPower clinic
acreditați de Colegiul Psihologilor din România

Psiholog Daniel DRĂGULESCU

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

Dr. Ica SECOȘAN

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Doctor în Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Facultatea de Medicină Generală

Psiholog clinician al Unității de Arși Grav din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu din Timișoara

Lector asociat al Departamentului de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

Acest curs este diferit din două mari și importante motive:

Cum accesez acest curs:

La acest curs ONLINE, poți avea acces apăsând  CUMPĂRĂ ACUM

Preț curs (ambele module): 600 RON

Extra DISCOUNT- 25% pentru achiziționarea cursului până la data de 24 MAI inclusiv:

450 RON

* Dacă întâmpini probleme, contactează-ne la telefon: 0728038240 sau e-mail: hello@mindpowerclinic.ro

DISCLAIMER

Cursul nu se substituie unei intervenții terapeutice sau medicale. În cazul în care copilul tău consumă substanțe, te rugăm să te adresezi specialiștilor în domeniu. Cursul nostru își propune să educe corect părinții și să le dea acestora câteva instrumente utile în comunicarea cu copii lor, în scopul prevenției consumului de droguri sau gestionării relației de comunicare cu tânărul expus riscului de consum de substanțe.

Cum voi fi eu diferit ca părinte, după acest curs?

Cine știe mai multe despre droguri în prezent? Tu sau copilul tău? La finalul acestui curs, vei știi cu siguranță mai multe despre droguri, decât copilul tău.

Dincolo de asta, vei știi:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE - FAQ

  • După realizarea plății, primești un e-mail cu toate informațiile necesare și linkul de acces la curs

Cursul online este înregistrat. Plătind o singură taxă, poți revedea cursul și avea acces la materiale ori de câte ori dorești. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și orice dispozitiv precum laptop, tabletă sau telefon.

Plata se face online cu cardul. Factura o vei primi imediat după realizarea plății. Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, alege această opțiune, iar în acest caz plata să fie făcută cu cardul de persoană juridică, și nu cu cel personal. Nu uita să introduci datele firmei tale, ale persoanei fizice autorizate sau cabinet.

Accesul la curs este garantat și destinat exclusiv persoanei care a achiziționat cursul, indiferent dacă aceasta este persoană fizică sau persoană juridică.Transmiterea materialelor (scrise, video și/sau audio) către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală. Înregistrarea cursului nu poate fi descărcată. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la înregistrare și sancționarea conform legislației în vigoare. Accesul la înregistrarea cursului este pentru totdeauna, pe platforma dedicată, pusă la dispoziție de proprietarul de drepturi intelectuale

CURS LIVE ONLINE

Chiar știi să-ți ghidezi copilul în realitatea dură a drogurilor?

Vino să înveți O ALTĂ ABORDARE pentru prevenirea sau gestionarea consumului de droguri ce poate fi foarte utilă și pentru copilul tău!

* Dacă întâmpini probleme în accesarea materialelor sau a cursului, contactează-ne la telefon: 0728038240 sau e-mail: hello@mindpowerclinic.ro

Testimoniale

Ce spun despre noi oamenii cu care am avut plăcerea să lucrăm: