fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

CURS ONLINE

Primul interviu clinic cu un adult

Înregistrat video

Ești psiholog, psihoterapeut, psihiatru, asistent social sau ai altă profesie în care oferi ajutor și ai nevoie de abilități concrete de intervievare?

În fața ta se va afla un pacient sau client despre care trebuie să afli totul iar tu vrei să știi de unde să începi și cum să formulezi cele mai bune ÎNTREBĂRI astfel încât să obții informația cea mai relevantă pentru evaluarea ta?

Fondatorul MindPower Clinic, Psiholog clinician și Psihoterapeut Ica Secoșan, doctor în Medicină și cadru didactic asociat al Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a pregătit pentru tine o structură detaliată de întrebări și pași concreți de urmat în prima interacțiune cu un pacient. Vei regăsi aici toate informațiile extrase direct din practica clinică, pe care un manual nu ți le poate oferi.

Acest curs este pentru TINE! Indiferent de unde ne aflăm în practica noastră profesională, abilitatea de a realiza cel mai bun INTERVIU cu un pacient sau client, este treapta esențială care poate schimba cu totul direcția unei intervenții clinice și viața unui om, în cele din urmă.

Primul interviu clinic cu un pacient adult este piatra de temelie a fiecărei evaluări clinice și primul pas esențial în demersul psihoterapeutic.

Cursul online și suportul de curs aferent îți va furniza întrebările cele mai importante pe care să ți le adresezi ție, ca intervievator și apoi pacientului tău.

În plus, vei primi alte două materiale esențiale, suporturile de curs pentru:

Aceste aspecte particulare sunt de o importanța crucială în practica clinică, iar capacitatea clinicianului de a formula ÎNTREBĂRILE pertinente, poate face diferența dintre viață și moarte.

Informații curs:

Ce vei învăța și aplica după acest curs:

Cine este trainerul cursului?

Gazda ta este Fondatorul MindPower clinic

Dr. Ica SECOȘAN

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Doctor în Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Facultatea de Medicină Generală

Psiholog clinician al Unității de Arși Grav din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu din Timișoara

Lector asociat al Departamentului de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

Cum accesez acest curs:

La acest curs ONLINE, poți avea acces apăsând  CUMPĂRĂ ACUM

Preț curs: 600 lei

REDUCERI SPECIALE

  • Cumpără cursul până cel târziu luni, 13 Noiembrie 2023, ora 22 și primești un DISCOUNT DE 100 lei, adică vei plăti 500 lei.

COD CUPON: INTERVIU

Nu rata reducerea, cumpără cursul CHIAR ACUM, să nu uiți😊! Folosește cuponul: INTERVIU, pentru a beneficia de reducere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE - FAQ

Accesul la curs este foarte simplu, nu ai nevoie de pregătire tehnică. Ai nevoie numai de conexiune la internet și poți accesa înregistrarea de pe orice dispozitiv (desktop/laptop/telefon/tabletă).

După realizarea plății, primești un e-mail cu toate materialele și linkul către cursul înregistrat.

Cursul online este înregistrat. Plătind o singură taxă, poți revedea cursul și avea acces la materiale ori de câte ori dorești. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și orice dispozitiv precum laptop, tabletă sau telefon.

Plata se face online cu cardul. Factura o vei primi imediat după realizarea plății. Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, alege această opțiune, iar în acest caz plata să fie făcută cu cardul de persoană juridică, și nu cu cel personal. Nu uita să introduci datele firmei tale, ale persoanei fizice autorizate sau cabinet.

Accesul la curs este garantat și destinat exclusiv persoanei care a achiziționat cursul, indiferent dacă aceasta este persoană fizică sau persoană juridică.Transmiterea materialelor (scrise, video și/sau audio) către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală. Înregistrarea cursului nu poate fi descărcată. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la înregistrare și sancționarea conform legislației în vigoare. Accesul la înregistrarea cursului este pentru totdeauna, pe platforma dedicată, pusă la dispoziție de proprietarul de drepturi intelectuale.

CURS ONLINE

Primul interviu clinic cu un adult

Înregistrat video

* Dacă întâmpini probleme în accesarea materialelor sau a cursului, contactează-ne la telefon: 0728038240 sau e-mail: hello@mindpowerclinic.ro

Testimoniale

Ce spun despre noi oamenii cu care am avut plăcerea să lucrăm: