fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Mai mult decât o discuție pe canapea, noi îmbinăm știința cu tehnologia modernă

Suntem o echipă entuziastă de psihoterapeuți acreditați de Colegiul Psihologilor din România, care îmbină experiența de peste 20 de ani în psihoterapie cognitiv-comportamentală, cu cele mai noi instrumente puse la dispoziție de inovațiile tehnologice în domeniul nostru.

Știința completată de tehnologia modernă reprezintă una dintre zonele de progres continuu pentru omenire, ajutându-ne acum să rezolvăm diverse probleme concrete de sănătate, în moduri despre care în trecut nici nu visam că vor fi posibile.

Și noi ne perfecționăm continuu pentru a oferi prin intervențiile noastre cele mai moderne tehnici și tehnologii, personalizate până în cel mai mic detaliu pentru fiecare om în parte, prin acordarea în primul rând a unei atenții speciale înțelegerii corecte a tuturor cauzelor, contextului, implicațiilor și stilului TĂU personal.

De ce terapie cognitiv-comportamentală?

Terapia cognitiv-comportamentală se dovedește a genera rezultate și beneficii importante pentru cei cărora li se aplică:

Ne adaptăm nevoior tale, stilului tău și îți propunem soluțiile potrivite ție.

Ne dorim să găsești în noi acel partener de încredere, competent și întotdeauna aproape, care te ajută “să fii bine cu tine”, să ai încredere în tine, în ceea ce faci și să te bucuri de viață.

Contactează-ne pentru o programare la
CABINET sau ONLINE

Dacă nu știi exact unde se încadrează starea sau problema ta, nu ezita să ne contactezi, iar noi te ajutăm cu lămuririle necesare.