fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo
E-Book

GHID PENTRU MINTE
Înțelege și Gestionează

200 de exerciții practice pentru sănătatea minții tale

A avea grijă de tine nu este un deziderat, nu este un scop pe care trebuie să ți-l setezi și să îl ai în vedere pentru viitor. Este o practică care începe acum, în acest moment în care citești aceste cuvinte. A avea grijă de tine nu înseamnă să faci lucruri pentru tine când mai ai timp, după ce le faci pe toate celelalte, ci înseamnă  angajamentul pe care ți-l iei față de propria ta persoană, că vei avea grijă de tine în fiecare zi, începând de astăzi.

De-a lungul vieții, provocările nu încetează să apară pentru fiecare dintre noi. Uneori acestea vin sub forma unor surprize plăcute, alteori sunt semnale care ne indică faptul că ceva nu funcționează bine.

În Ghidul pentru minte, regăsești 200 de tehnici terapeutice, de aplicat în situații și domenii diferite de viață: în cazul în care te confrunți cu anxietatea, depresia, ai nevoie să înveți metode de relaxare, trăiești emoții intense sau furie, ai dificultăți în cuplu, în rolul de părinte sau în activitatea ta profesională.

În fiecare capitol găsești instrumente structurate pe două direcții: ÎNȚELEGE, cu tehnici care te ajută să interpretezi mai bine provocarea ta, și GESTIONEAZĂ, respectiv strategii de aplicat pentru a prelucra mai eficient dificultatea întâmpinată.

Cum te ajută acest e-Book?

Acest ghid nu trebuie doar citit, ci trebuie PRACTICAT. Iar dacă vei face asta, vei dezvolta în plus și obiceiul esențial de a rămâne prezent în mintea ta.

Dacă trăiești mai multe zile la rând anxietate, spre exemplu, te îndemn să parcurgi zilnic câte o tehnică descrisă în capitolul Anxietatea, începând cu ÎNȚELEGE și apoi GESTIONEAZĂ.

Practică zilnic câte un instrument și evaluează pe parcurs starea ta de dispoziție.

Poți reveni ori de câte ori simți nevoia, la instrumentele pe care le-ai parcurs deja, pentru a-ți consolida învățarea.

O minte limpede este ceea ce avem nevoie, poate chiar și atunci când corpul nu este perfect.

 

Cum accesez acest e-Book:

Preț : 70 RON
REDUCERE - DISCOUNT SPECIAL 44%

Preț redus: 39 RON

BONUS: Materialul 40 de strategii de PRACTICĂ zilnică, pentru a-ți organiza timpul și a-ți găsi motivația de a face ceea ce îți propui, în format pdf, îl primești automat pe e-mail, împreună cu e-book-ul.

* Dacă nu primești emailul de la noi, te rog să verifici și în folderul Spam.

* Dacă întâmpini probleme în accesarea materialelor sau a cursului, contactează-ne la telefon: 0728038240 sau e-mail: hello@mindpowerclinic.ro

Îmi doresc ca acest ghid să te țină atent și prezent în lumea fascinantă a gândurilor și emoțiilor tale, să te orienteze în relația cu mintea și abilitățile tale cognitive, să îți reamintească că există soluții la problemele noastre și că, dacă ai nevoie de sprijin, cea mai mare dovadă de curaj este atunci când suntem capabili să cerem ajutorul.

Cu bine,
Ica Secoșan, Phd

Dr. Ica SECOȘAN

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Doctor în Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Facultatea de Medicină Generală

Psiholog clinician al Unității de Arși Grav din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu din Timișoara

Lector asociat al Departamentului de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

Testimoniale

Ce spun despre noi oamenii cu care am avut plăcerea să lucrăm: