fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

MindPower Corporate

O companie este în primul rând despre OAMENI.

Noi, la MindPower Clinic credem că a face bine, a aduce o schimbare în viața cuiva, a atinge destinul unui om, a sprijini, a ajuta, a participa în comunitate, reprezintă misiunea noastră cea mai de preț. Oricât de mult ne-am extinde, oricât de departe am ajunge, ne amintim mereu că un business este pentru și despre oameni. O companie este în esență un grup de oameni care aleg să își petreacă împreună ani din viață, muncind la un proiect comun.

DOING GOOD IS GOOD FOR BUSINESS

Acesta este motto-ul nostru. Investiția în oameni, grija față de angajați și starea lor de bine, face bine tuturor, companiei, profitului, angajatului și oamenilor cu care acesta interacționează.

MindPower Clinic îți pune la dispoziție două direcții de sprijinire a angajaților tăi. Am pus multă atenție și migală în planul de consiliere psihologică specifică, în trainingul de intervenție în burnout și antrenamentul pentru public speaking.  La noi, angajații tăi vor beneficia nu doar de cea mai performantă formă de psihoterapie, terapie cognitiv-comportamentală validată științific, cât și de instrumente moderne de Realitate Virtuală- VR.

Realitatea Virtuală ne permite să lucrăm într-un mod superior și mult mai eficient decât am reuși prin intervenție clasică. Am pregătit pentru angajații tăi script-uri specifice de expunere în VR la cele mai variate situații de prezentări publice, fie că sunt proiecte în fața echipei, conferințe susținute în fața unui public larg sau alte tipuri de simpozioane.

Avantajele Realității Virtuale sunt fundamentate științific, asigurând o expunere variată, configurarea unor situații greu accesibile în realitate, în timp real și confidențialitatea de care nu ai avea parte dacă te-ai expune la muncă în fața colegilor. În VR, modelăm prezentări inaccesibile în realitate, controlând și alți stimuli particulari (dacă este dimineața sau după prânz, cu un public numeros sau mai restrâns, o prezentare utilizând laptopul sau un discurs liber).

VR-ul facilitează rapid învățarea și schimbarea, pentru că nu trebuie să așteptăm oportunitatea de a ține un nou discurs în public pentru a ne expune, ci putem face asta în Realitatea Virtuală și deveni astfel pregătiți pentru situație.

Dacă și tu îți pui angajații pe primul loc, așa cum facem și noi aici, la MindPower Clinic, ne-am bucura să alegi programele noastre și să ni te alături în campania noastră despre oameni care se dedică altor oameni.

Dr. Ica Secoșan, psiholog clinician & psihoterapeut

Doctor Magna cum Laude în Medicină, cu teza: Burnout-ul cadrelor medicale din prima linie, în timpul pandemiei COVID-19 în România

Consiliere psihologică

Psihoterapia cognitiv-comportamentală este o formă de psihoterapie validată științific, prin care putem aborda, cu cele mai mari șanse de reușită, provocări variate ale vieții noastre profesionale și nu numai.

Stresul, agitația cotidiană, oboseala cronică, lipsa satisfacției sau demotivarea, burnout-ul, insomnia și tulburările depresive sau anxioase, problemele de comunicare sau integrare, fobia socială sau lipsa de asertivitate, sunt doar o mică parte a dificultăților pe care le putem depăși cu ajutorul unui psihoterapeut specializat.

Starea de bine a angajatului are consecințe nu doar individuale, prin menținerea sănătății fizice și mentale, ci și consecințe organizaționale prin creșterea performanței în muncă, a productivității, a satisfacției cu munca realizată și angajament sporit față de companie.

Un angajat sănătos este un angajat fericit, pe care te poți baza și în care poți investi mai departe pentru a deveni parteneri pe termen lung.

Alege azi să investești în oameni! Ei sunt compania ta!

Burn Your Burnout

Burnout-ul sau epuizarea profesională reprezintă o stare de epuizare fizică, emoţională şi mentală din care recuperarea este dificilă. Diferiți factori de stres duc la epuizare fizică și emoţională, urmată de depersonalizare şi o atitudine cinică faţă de locul de muncă (Maslach, Leiter, 2014).

O statistică a Organizației Mondiale a Muncii (OMM; 2022) menționează că șapte din zece români sunt stresați la locul de muncă, situându-ne astfel deasupra mediei europene. De asemenea, mai mult de jumătate dintre angajații europeni sunt afectaţi de stresul profesional.

Stresul ocupațional se află pe locul 2 în ierarhia problemelor de sănătate, menționează un raport al Agenției Europene pentru Sănătate și Securitate în Muncă. Același raport arată că 80% dintre manageri sunt îngrijorați în ceea ce privește stresul profesional, însă doar o treime dintre aceștia iau măsuri pentru diminuarea lui.

Deși cunoaștem efectele negative ale burnout-ului, atât asupra angajaților, cât și asupra dinamicii companiei, este surprinzător că nu acționăm în scopul prevenirii acestui fenomen.

Dacă citești aceste rânduri, cel mai probabil ești preocupat de felul în care angajații tăi se simt la locul lor de muncă, de cât de productivi și eficienți pot deveni ei în viitor.

Îți propunem prin trainingul pe care l-am pregătit pentru colegii tăi, să creștem conștientizarea asupra sindromului burnout, să oferim un instrument valid de auto-evaluare și câteva direcții solide de identificare a epuizării profesionale și de abordare a ei. Acesta este doar un început, însă unul promițător, care ne face mai atenți, mai grijulii, mai dedicați și angajați în munca pe care o facem, mai performanți, productivi și de ce nu, mai fericiți.

VR Public Speaking training

În grupuri mici, ne antrenăm împreună în VR, pentru cele mai stresante prezentări, proiecte sau conferințe pe care angajații tăi le au de susținut. În conținuturile de VR Public Speaking ne pregătim discursul, îl susținem în fața publicului și învățăm alături de trainerul specializat în terapie cognitiv-comportamentală cum să ne îmbunătățim abilitățile de prezentare, atât în ceea ce privește conținutul prezentării, cât și a limbajului non-verbal, a gestionării emoțiilor și controlului gândurilor. După ce am utilizat Realitatea Virtuală pentru a ne expune la medii variate de discurs public, putem dobândi încrederea de care avem nevoie pentru a ne susține cu convingere următoarea prezentare.

În cadrul MindPower Clinic, utilizăm VR-ul pentru numeroase alte situații în care am putea să întâmpinăm dificultăti, cum ar fi: frica de zbor cu avionul, claustrofobia, frica de înălțimi, proceduri medicale și multe altele. Aici găsești mai multe informații despre modul în care utilizăm Realitatea Virtuală: https://mindpowerclinic.ro/terapii/psihoterapie-cu-ajutorul-vr-realitate-virtuala/.

Haide cu noi în VR pentru următoarea ta prezentare!

Dorești o ofertă?