fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Politica de confidențialitate

  • Home
  • Politica de confidențialitate

Versiune actualizată la 10.11.2022

Ce reprezintă Termeni și condiții

Prezentul document, inititulat „Termeni și condiții”, stabilește condițiile ce trebuie cunoscute și acceptate de către orice persoană care vizitează sau utilizează mindpowerclinic.ro sau care dorește să folosească serviciile disponibile prin intermediul acestui website. De asemenea, documentele „Politica de confidențialitate” și „Politica de cookies” sunt considerate ca făcând parte integrantă din „Termeni și condiții”.

Neacceptarea tuturor acestor documente, în integralitatea lor, presupune imposibilitatea utilizării website-ului și a serviciilor oferite.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni, „Politica de confidențialitate”  și „Politica cookie-urilor” înainte de a utiliza website-ul nostru, întrucât conțin informații cu privire la drepturile și obligațiile d-voastră legale.

În cazul în care decideți să utilizați Site-ul mindpowerclinic.ro, acești termeni și condiții de utilizare vă sunt aplicabili și descriu relația dintre d-voastră și MindPower Clinic S.R.L, echivalând unui document cu forță juridică obligatorie între Părți.

Ne rezervăm dreptul să modificăm termenii prezentați mai sus, în orice moment și fără o notificare prealabilă, adăugând în Site noile modificări. Continuarea accesării Site-ului prezumă asumarea tuturor drepturilor și a obligațiilor din acest document, cât și din „Politica de cookies”.

Dacă nu sunteți de acord să respectați prevederile acestui document, vă rugăm să nu mai continuați să accesați acest website.

Ce este mindpowerclinic.ro

Mindpowerclinic.ro este un website care oferă conținut, texte și materiale cu scop educațional și informativ, facilitând totodată interacțiunea dintre Specialiști (psihoterapeuți acreditați de către Colegiul Psihologilor din România) care pot presta o activitate în mod legal online și/sau într-o locație fizică (sediu, cabinet, birou, etc.) și Clienți (persoane fizice) care caută sau au nevoie de serviciile practicate de aceștia (denumite în continuare „Servicii”).

Cine operează mindpowerclinic.ro

Mindpowerclinic.ro este administrat și operat de către MINDPOWER CLINIC S.R.L. din Timișoara, entitate juridică înregistrată în România, sub numărul J35/4878/2022, având Cod Unic de Înregistrare 47019247.

Terminologie folosită

“Site” – prezentul website (inclusiv sub-site-urile, textul, imaginile, fișierele video, software-ul, produsele, serviciile, instrumentele și informațiile conținute sau prezentate pe site, denumite în continuare în mod colectiv „Site-ul”), gestionat de MindPower Clinic S.R.L și dedicat numai persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

„MPC” – MINDPOWER CLINIC S.R.L., administratorul și operatorul Site-ului.

„Vizitator” – persoane care vizitează și navighează pe Site.

„Utilizator” -persoane care vizitează Site-ul, dar care utilizează și formularele de programare sau de contact, trimițând informații/întrebări/cerințe către MPC.

„Specialist” – un psihoterapeut care apare prezentat pe Site la secțiunea „Psihoterapeuți” și care se află într-o relație contractuală de colaborare cu MPC. Specialiștii sunt singurii răspunzători pentru prestația terapeutică în relația directă cu Clienții; MPC nu intervine sub nicio formă în relația terapeutică directă dintre Specialist și Client.

„Client” – persoana care accesează site-ul mindpowerclinic.ro, care solicită o programare la un Specialist și care beneficiază de ședințe de psihoterapie la unul dintre Specialiști. Clientul este de asemenea persoana care achiziționează prin intermediul site-ului, un produs afișat în pagina Shop (precum cursuri, webinarii, trainiguri sincron și asincron, workbook-uri și alte materiale educaționale).

„Servicii” – orice activitate și/sau serviciu care se poate presta în mod legal și legitim în mediul online și/sau într-o locație fizică (sediu, cabinet, birou, etc.) de către un Specialist, prin interacțiunea directă (online sau față în față) cu unul sau mai mulți clienți, independent sau simultan.

„Produs” – reprezintă o achiziție care este listată în site, pagina Shop în vederea achiziționării de către un Client, prin intermediul Site-ului MindPowerclinic.ro. Exemple de produse: cursuri, webinarii, trainiguri sincron și asincron, workbook-uri și alte materiale educaționale.

„Programare” – un Serviciu care este listat de către un Specialist în vederea achiziționării de către un Client, prin intermediul Site-ului.

„Conținut” – orice material text, grafic, imagini, sunete, produs software, audio, video, informații sau alte materiale prezentate în Site-ul mindpowerclinic.ro și supuse legilor privitoare la drepturile de proprietate intelectuală.

 

Răspundere și limitarea răspunderii

Prin intermediul prezentului Site, MPC  îsi propune să faciliteze accesul Utilizatorilor și Clienților la Serviciile listate în Site, neasumîndu-și în acest caz specific rolul de prestator de servicii. Răspunderea pentru calitatea serviciilor contractate prin intermediul Site-ului sau tuturor altor platforme online sau de social media asociate și gestionate de MPC, se stabilește numai în mod direct între Client și Specialist.

În acest sens, înțelegeți și sunteți de acord că MPC: nu este și nu face în niciun caz parte din acordul încheiat în mod direct între Specialist și Client sau Clienți care solicită o programare prin intermediul Site-ului; nu practică servicii în numele Specialistului; nu are niciun control sau modalitate de verificare/validare a calității serviciilor pe care Specialistul le practică în mod direct către alți Clienți ai săi; nu are niciun control sau modalitate de verificare a comportamentului Specialiștilor, Clienților, Utilizatorilor sau Vizitatorilor în folosirea de către aceștia a Site-ului sau a tuturor altor platforme online sau de social media asociate și gestionate de MPC.

Astfel, prin intermediul Site-ului, precum și a altor platforme online sau de social media asociate și gestionate de MPC, aceasta din urmă nu își asumă rolul de furnizor de servicii din cele listate online și nici nu se poate substitui unui Specialist, relația dintre Specialist și Client fiind una directă, între cele două părți. Prin urmare, MPC nu își asumă nicio răspundere în toate privințele stipulate mai sus, până la limita maximă prevăzută de lege.

Utilizatorii și Clienții sunt singurii responsabili de veridicitatea informațiilor de orice fel introduse de ei pe Site, cât și de permanenta actualizare a acestora, dacă e cazul.

Toate informațiile transmise de către Utilizatori sau Clienți prin intermediul Site-ului, mesajele, recenziile și datele transmise, postate pe site sau în alte medii online asociate prezentului site și gestionate de MPC sunt responsabilitatea persoanei care le-a generat. Prin acceptarea prezentului document, confirmați și acceptați faptul că vă asumați și suportați toate riscurile asociate postărilor personale. MPC își asumă dreptul de a revizui, edita sau șterge orice comentariu, postare sau informație scrisă de către Utilizator sau Client, considerată de noi ilegală sau abuzivă, defăimătoare sau care aduce atingere oricărui drept al MPC, precum și al oricărui alt utilizator, terțe părți care vizitează sau utilizează prezentul Site și toate celelalte platforme media asociate MPC.

Prezentul Site vă permite să solicitați o programare online sau față în față, transmițând astfel câteva date personale, în legătură cu care vă recomandăm să accesați rubrica „Politica de confidențialitate”. Când realizați solicitarea menționată anterior, sunteți de acord că: veți transmite doar informații corecte și adevărate cu privire la numele, numărul de telefon sau alte informații relevante despre dumneavoastră și nu vă veți substitui unei alte identități sau nu veți furniza date neadevărate. Conform termenilor stipulați, vă asumați responsabilitatea deplină și riscurile care derivă din utilizarea Site-ului într-un mod incorect, ilegal sau abuziv.

În cazul în care, în conținutul textelor publicate în Site, apar linkuri către alte platforme online sau site-uri de specialitate, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul publicat de acești terți. În toate aceste situații, vă recomandăm să citiți termenii și condițiile furnizate în site-urile menționate mai sus și să vă asumați drepturile și obligațiile navigării site-urilor respective. 

Site-ul, precum și toate celelalte platforme online sau de social media asociate și gestionate de MPC, sunt adresate doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Orice accesare sau utilizare a conținuturilor online publicate în mediile descrise mai sus  de către o persoană care nu a împlinit vârsta de 18 ani este complet interzisă. Prin utilizarea Site-ului, confirmați și garantați faptul că aveți vârsta de 18 ani la data accesării acestuia.

Site-ul minpowerclinic.ro NU este dedicat serviciilor medicale de urgență!

Informațiile oferite prin intermediul Site-ului nu substituie îngrijirea medicală primară, nu înlocuiesc întâlnirile directe cu medicul de asistență medicală primară sau cu medicii specialiști. Informațiile furnizate pe Site au caracter informativ și orientativ și nu substituie consultația medicală de specialitate.

Site-ul nu interferează cu practica medicală sau orice altă profesie licențiată a colaboratorilor cu care MPC se află în contract, fiecare dintre aceștia fiind responsabil pentru serviciile/produsele oferite în conformitate cu cerintele aplicabile profesiei și licenței lui.

MPC nu răspunde pentru evenimentele cauzate de fapte de care nu este responsabilă sau care nu sunt sub controlul acesteia. Serviciile oferite de Site nu oferă garanții pentru funcționarea permanentă a acestuia, pentru funcționarea fără erori, fără viruși informatici sau pentru acțiuni ce nu sunt sub controlul său. De asemenea, MPC nu este responsabil de acțiunile întreprinse de Vizitatorii, Utilizatorii, Clienții și Specialiștii care depășesc cadrul prezentelor „Termeni si conditii”. MPC nu este responsabil nici pentru modul în care cei care accesează Site-ul acționează după ce obțin informațiile dorite și nici de modul în care aceștia le valorifică. În nici un caz MPC nu este responsabil pentru pierderile suferite de către cei care au ales să folosească Site-ul în detrimentul altor alternative de orice natură, cum nu poate fi responsabil nici pentru eventuala insatisfacție a lor cu privire la valoarea științifică a informațiilor prezentate pe platformă.

Nu este în responsabilitatea MPC niciun fel de disfuncționalitate a conexiunii la internet sau a mijloacelor tehnice folosite de către cei care accesează Site-ul, survenită în cursul sau ulterior accesării acestuia.

MPC nu își asumă responsabilitatea pentru falsele identități ale Utilizatorilor sau Clienților și nici pentru comportamentul lor sau acțiunile lor față de alți Utilizatori sau Clienți.

MPC nu poate fi responsabil pentru acțiunile altor site-uri, link-uri sau platforme online cu care utilizatorii interacționează prin intermediul Site-ului.

Vă rugăm să raportați imediat la hello@mindpowerclinic.ro orice problemă tehnică care poate conduce la imposibilitatea accesării Site-ului sau a oricărei funcții ale acestuia.

Atât MPC, cât și orice alt terț implicat în crearea, producerea sau furnizarea acestui Site, nu ne facem răspunzători pentru niciun tip de daună (inclusiv daune directe, incidentale, secundare, indirecte, punitive sau speciale) referitor la utilizarea Site-ului, a datelor sau informațiilor prezentate în Site precum și în alte platforme online sau de social media asociate și gestionate de MindPower Clinic.

Toate informațiile oferite de noi pe Site sunt doar de natură educațională și informativă și nu pot fi considerate, în nicio situație, ca fiind asimilate unor consultații, investigații de specialitate sau tratamente de orice tip.

MPC, precum și toți colaboratorii ale căror recomandări pot fi întâlnite în Site sau în alte platforme online sau de social media asociate și gestionate de MPC nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel rezultate din folosirea Site-ului sau a informațiilor prezentate pe Site. Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că dumneavoastră, ca Vizitator, Utilizator sau Client al Site-ului nu veți înainta nicio acțiune judecătorească împotriva MPC sau a partenerilor acesteia legat de modul în care ați utilizat o informație furnizată în platformele menționate anterior.

Termenii și condițiile stipulate în prezentul document sunt aplicabile în conformitate cu legislația din România. MPC nu poate garanta în niciun fel, faptul că informațiile, materialele, textele sau conținutul prezentat în Site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare în toate țările din lume în care pot fi vizualizate. Accesul la acest Site din țările în care conținutul său este ilegal, este interzis.

 

Prelucrarea datelor personale

Site-ul își desfășoară activitatea respectând principiul PROTECȚIEI DATELOR PERSONALE și al MAXIMEI CONFIDENȚIALITĂȚI cu privire la viața privată si identitatea celor care îl folosesc.  Prin urmare nici un fel de date personale furnizate de către dumneavoastră nu vor fi procesate și utilizate în afara cadrului legal existent. Este în responsabilitatea noastră să nu dezvăluim nicio informație cu privire la activitatea dumneavoastră pe site și pe platformă, cu excepția situațiilor impuse de lege. Datele și informațiile furnizate de către dumneavoastră nu vor fi transmise terților, cu excepția cazurilor în care vă exprimați în mod expres acordul pentru aceasta.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (Regulamentul general privind protecţia datelor) și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, MPC are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

MPC nu prelucrează informații despre starea d-voastră de sănătate sau orice alte informații pe care le-ați transmis în sesiunea stabilită cu un Specialist. Relația dintre d-voastră și Specialist este una directă și confidențială, ghidată de normele și reglementările specifice domeniului de activitate prestat, și cu completarea oricăror documente sau formulare specifice de consimțământ, la care va avea acces doar Specialistul cu care sunteți în legătură directă. Acesta din urmă are obligația de a respecta legislația în vigoare și toate reglementările Codului etic și de conduită profesională.

Datele personale pe care d-voastră ni le puteți furniza prin intermediul Site-ul pot fi următoarele: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, localitate, vârstă sau alte informații pe care decideți d-voastră să le scrieți în secțiunea aferentă din formularele de programare sau de contact, informații referitoare la modalitatea de plată, informații cu privire la vizita d-voastră pe site-ul mindpowerclinic.ro, în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.

Scopul colectării datelor dumneavoastră cu caracter personal este, în primul rând, acela de a vă putea oferi serviciile menționate pe Site și de a comunica cu d-voastră în legătură cu aceste servicii.

De asemenea, colectarea și stocarea datelor personale le mai folosim pentru următoarele, după caz:

  • pentru a vă trimite informații sau notificări legate de programările pe care le doriți.
  • pentru a vă trimite diverse informații legate de sănătate, cu caracter educativ.
  • pentru a vă trimite newslettere cu informații despre teme sau evenimente care ar putea fi de interes, oferte, promoții sau alte acțiuni de marketing (oricând aveți posibilitatea de a vă dezabona și de a nu mai primi aceste e-mailuri).
  • pentru rapoarte și statistici interne, care să ne permită o îmbunătățire permanentă a serviciilor pe care vi le oferim.
  • pentru soluționarea eventualelor reclamații.

 

Datele cu caracter personal colectate (prin intermediul formularului de programare, de contact sau a altor formulare) sunt destinate utilizării de către MPC și sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajații din departamentele specializate ale societății sau reprezentanții autorizați ai MPC și ai entităților împuternicite de către acesta; companiei care a dezvoltat și gestionează mentenanța platformei informatice, autorităților statului dacă sunt solicitate conform legii, operatorilor de plăți în măsura în care datele sunt necesare pentru operarea plăților.

Datele se vor prelucra până la revocarea acordului sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a înscrisurilor generate de operațiunile întreprinse. După ce expiră perioada indicată, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse permanent. De asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse permanent sau stocate fără a fi accesate (pe perioada stabilită de reglementări legale specifice în vigoare), oricând, la cererea dumneavoastră scrisă, comunicată prin e-mail la adresa hello@mindpowerclinic.ro.

MPC și entitățile împuternicite de acesta pentru prelucrarea și stocarea datelor vor lua toate măsurile pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal (incident de securitate), în conformitate cu instrucțiunile, politicile și legile aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita MPC accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, la rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a obține o copie după aceste date, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor, în masura în care, pe durata prelucrării, veți furniza orice consimțământ legat de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, acolo unde este cerut și necesar. Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul oricând, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea acestuia, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autoritații naționale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automată și dreptul de a vă adresa justiției.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, prin e-mail către MPC la adresa hello@mindpowerclinic.ro sau prin orice alt mijloc prevăzut de lege.

În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, completând formularul online disponibil la adresa https://www.dataprotection.ro/index.jsp?page%3DPlangeri_pagina_principala

Datele dumneavoastră sunt stocate pe servere din România și vor fi utilizate numai în România și pe teritoriul Uniunii Europene. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul în afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate în UE, asigurând astfel un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protecția datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, aveți obligația să ne informați cât mai curând posibil. 

Prin utilizarea Site-ului și implicit prin acceptarea prezentului document vă exprimați implicit și acordul în vederea prelucrării și stocării datelor dumneavoastră cu caracter personal, necesare pentru a îndeplini scopurile descrise mai sus. În cazul în care nu sunteți de accord sau dacă transmiteți ulterior o solicitare de rectificare sau de ștergere a datelor, retrăgându-vă astfel consimțământul, veți pierde posibilitatea și dreptul de a accesa website-ul mindpowerclinic.ro.

 

Confidențialitate

Niciuna dintre părțile unei colaborări realizate prin intermediul Site-ului (Utilizatori, Clienți, Specialiști, MPC) nu are dreptul, fără acordul scris prealabil al celorlalți să:

  1. Facă cunoscută orice informatie confidențială ce ține de obiectul acestei colaborări unei terțe părți (date cu caracter personal, clauze specifice de utilizare, convorbiri sau corespondențe scrise sau verbale etc), în afara acelor persoane implicate în derularea și executarea colaborării;
  2. Utilizeze orice informație confidențială sau la care are acces în perioada de derulare a colaborării, în alt scop decât acela de a-si executa obligațiile asumate.

Restricțiile prevăzute anterior nu vor fi aplicabile dacă:

  1. Informația era cunoscută părților contractante înainte ca ea sa fi fost primită în executarea prezentei colaborări;
  2. Informatia era accesibilă publicului;
  3. Partea în cauză a fost obligată, în conformitate cu dispozițiile legale, să dezvăluie informațiile respective.

Încălcarea oricarora dintre obligațiile prevăzute la acest capitol duce la încetarea imediată de drept a colaborării și poate genera despăgubiri celor prejudiciați, după dovedirea prejudiciului și apelarea la instanțele judecătorești competente.