fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Psihoterapie cu ajutorul
VR-Realitate Virtuală

Psihoterapie cu ajutorul
VR-Realitate Virtuală

Misiunea MindPower Clinic este de a-ți pune la dispoziție cele mai noi și moderne instrumente pe care dezvoltarea tehnologică ni le aduce în ultimii ani. VR sau Realitatea Virtuală este un astfel de instrument care duce psihoterapia la un alt nivel, acolo unde îi este locul în prezent, împletind experiența noastră terapeutică cu știința modernă, pentru rezultate superioare.

Realitatea virtuală poate fi definită ca un mediu tridimensional cu care tu vei interacționa, tu fiind astfel introdus în timp real, într-o realitate similară cu ce ai experimentat în viața ta, în anumite situații particulare.

Ți s-a întâmplat vreodată să citești o carte sau să te uiți la un film de care ești complet absorbit și să ai impresia că ești acolo, în acțiune cu toată ființa ta? Exact așa vei trăi pentru câteva minute, folosind ochelarii VR, prin care vom simula situații reale în care te-ai aflat și la care te vei putea acum expune, într-un mediu sigur și controlat. Această tehnologie modernă ne permite să lucrăm într-un mod superior și mult mai eficient decât am reuși prin terapie clasică.

Avantajele VR- Realitate Virtuală:

Înainte de sesiunea VR, psihologul tău îți va prezenta ochelarii, modul de lucru și procedura, astfel încât vei fi pregătit pentru prima sesiune care va dura între 10 și 15 minute.

Pe tot parcursul intervenției, vei colabora cu psihologul care va fi acolo să te indrume la fiecare pas.

La sfârșitul simulării, veți evalua împreună experiența, sentimentul de prezență, ce ai gândit și simțit în timpul expunerii, precum și alți indicatori.

Cu fiecare sesiune, vei analiza progresul și împreună cu psihologul veți stabili pașii de urmat. Nu vei fi niciodată expus la un stimul surpriză, fiecare element al intervenției va fi bine pregătit și prelucrat în ședința de terapie.

Realitatea virtuală îți facilitează în cel mai eficient mod:

În concluzie, Realitatea Virtuală își dovedește eficiența în intervențiile psihoterapeutice adresate următoarelor probleme:

Dacă nu știi exact unde se încadrează starea sau problema ta sau dacă poate fi utilizat acest instrument în terapie pentru nevoia ta, nu ezita să ne contactezi, iar noi te ajutăm cu lămuririle necesare.

Contactează-ne

Dacă nu știi exact unde se încadrează starea sau problema ta, nu ezita să ne contactezi, iar noi te ajutăm cu lămuririle necesare.

Orar

Luni-Vineri :                     9.00 – 21:00 
Sâmbătă:                                              Închis
Duminică:                                           Închis