fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Psihoterapie online

În majoritatea sa, literatura de specialitate sugerează că există puține diferențe, dacă există și acelea, între terapia tradițională și cea efectuată prin internet, în privința relației terapeutice, indiferent de problema cu care se prezintă clientul (Glueck, 2013).

Prin urmare, numeroase studii de specialitate subliniază că terapia online este o modalitate eficientă de intervenție (Tuerk, Yoder, Ruggiero, Gros & Acierno, 2010; Hynes et al., 2009; Reese, Slone, Soares& Sprang, 2015). Mai mult decât atât, cercetările au demonstrat deja că pacienții dezvoltă o bună relație terapeutică, se simt conectati cu psihologul lor in ședințele online și își ating cu succes obiectivele terapeutice stabilite (Frueh et al., 2007). 

Unul dintre cele mai importante avantaje ale terapiei online este faptul că psihologul și clientul se pot afla oriunde în lume, dar conectați în ședința de psihoterapie.

Online, putem ajunge în legătură cu oameni marcați de limitări geografice sau de anumite dizabilități. Mai mult de atât, clienții pot avea acces la terapeuți din alte zone sau chiar țări, ceea ce în terapia față în față este foarte dificil.

Psihologul online trebuie să urmeze regulile impuse de codul profesional, cu mare atenție pentru confidențialitatea din comunicarea online.

Avantajele psihoterapiei ONLINE:

Câteva detalii suplimentare pentru tine (conform standardelor internaționale APA):

Dacă nu știi exact unde se încadrează starea sau problema ta, nu ezita să ne contactezi, iar noi te ajutăm cu lămuririle necesare.

Contactează-ne

Dacă nu știi exact unde se încadrează starea sau problema ta, nu ezita să ne contactezi, iar noi te ajutăm cu lămuririle necesare.

Orar

Luni-Vineri :                     9.00 – 21:00 
Sâmbătă:                                              Închis
Duminică:                                           Închis