fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo

Vreau să ÎNVĂȚ să DORM

program complet de antrenament al somnului

SOMNUL este forța care susține sănătatea fizică și MINTALĂ!

Somnul este cel mai eficient lucru pe care îl putem face pentru a ne restabili sănătatea corpului și a creierului nostru, în fiecare zi!

Lipsa somnului provoacă efecte devastatoare asupra creierului, corelându-se cu numeroase afecțiuni neurologice și psihiatrice precum: boala Alzheimer, depresie, anxietate, risc de suicid, tulburare bipolară, durere cronică, atac cerebral și altele. De asemenea, lipsa cronică a somnului, afectează fiecare sistem fiziologic al corpului, ceea ce duce mai departe la nenumărate tulburări și boli precum cancerul, atacul de cord, diabetul, infertilitatea, creșterea în greutate, obezitatea sau carențe ale sistemului imunitar.

Nu mai irosi încă o noapte! Antrenează-ți mintea și corpul pentru un somn bun și odihnitor.

Psihologii acreditați MindPower Clinic lansează acest program special de antrenament al somnului în care vei învăța să dormi.

Timp de 6 luni vei fi însoțit pas cu pas, benficiind de sprijinul unei întregi Comunități care se antrenează alături de tine în a obține somnul mult dorit. În funcție de varianta aleasă, vei învăța acasă ghidat de materialele săptămânale sau vei participa la ședința de terapie individuală 

CREIERUL este revigorat după o noapte de somn bun:

Alege PROGRAMUL potrivit pentru tine: 

Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnie (CBT-I) este apreciată ca fiind standardul de aur în tratarea insomniei. Este o terapie recomandată de instituții internaționale precum:

VREAU să ÎNVĂȚ să DORM

Alege PROGRAMUL potrivit pentru tine: 

După etapa de antrenament activ, fie ACASĂ, fie cu TERAPEUTUL, membrii programului beneficiază mai departe de toate resursele, sesiunile LIVE săptămânale cu terapeuții, sprijinul Comunității și strategii personale de menținere a somnulului pe termen lung și prevenire a recăderilor.

CONSOLIDAEA progreselor făcute este o etapă importantă. Pentru a ne asigura că tot ceea ce ai învățat va fi susținut pe termen lung printr-un program de consolidare, de 3 luni, după terminarea antrenamentului activ ACASĂ sau cu TERAPEUTUL. 

CONSOLIDARE 3 LUNI

După încheierea Programului ÎNVAȚĂ ACASĂ, sau ÎNVAȚĂ cu TERAPEUTUL,  beneficiezi în plus de:

3 luni de CONSOLIDARE a somnului:

• Video-uri pe teme diverse (cofeina, alcoolul și calitatea somnului, schimbarea de fus orar, somnul copiilor și adolescenților, somnul la persoanele în vârstă, ultimele cercetări în domeniu, menținerea somnului cantitativ și calitativ pe termen lung, etc.)

• Participare live cu psihoterapeuții -Sesiune Q & A alături de ceilalți membrii ai programului

• Materiale de studiat aferente informațiilor specifice etapei

Disclaimer

Acest program de antrenament al somnului NU este recomandat dacă experimentezi ORICARE dintre următoarele tulburări sau stări:

Cine sunt psihoterapeuții Programului?

Gazdele tale vor fi psihoterapeuții MindPower Clinic
acreditați de Colegiul Psihologilor din România, coordonați de Fondatorul MindPower Clinic & VreauSaDorm.ro

Dr. Ica SECOȘAN

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Doctor în Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Facultatea de Medicină Generală

Psiholog clinician al Unității de Arși Grav din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu din Timișoara

Lector asociat al Departamentului de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

Psihoterapeut Adela Loth

Psiholog și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Specializare în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională

Specializare în psihoterapie de cuplu centrată pe emoții

Educator parental certificat Circle of Security

Membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC) și al Asociației pentru Știință Contextual Comportamentală (ACBS)

Psihoterapeut Adina Flueraș

Psiholog clinician și Psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Membru al Colegiului Psihologilor din România

Membru al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală

Membru al Asociației Psihologilor din România

Psihoterapeut Mădălina Răducea

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv-comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv-Comportamentală (ARTCC)

 

Psihoterapeut Daniel Drăgulescu

Psiholog clinician și Psihoterapeut, specializat în terapie cognitiv – comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Terapie Cognitiv – Comportamentală

Alege PROGRAMUL potrivit pentru tine: 

Ambele variante conțin 12 săptămâni de antrenament activ al somnului pentru programul ÎNVAȚĂ ACASĂ sau 8 ședințe săptămânale, individuale, pentru programul ÎNVAȚĂ cu TERAPEUTUL. Programul complet de 6 luni îți oferă beneficiul suplimentar de a rămâne în contact cu membrii Comunității, accesul la materiale, participarea mai departe la sesiunile live săptămânale, pentru consolidarea somnului tău pe termen lung.

Detalii PREȚ

ÎNVAȚĂ ACASĂ

PROGRAM complet de antrenament al somnului

CONSOLIDARE 3 LUNI (cuprinde 12 săptămâni de antrenament activ + 3 luni de consolidare):

PREȚ: 2000 RON

BONUS:

Plata în două rate! Pentru toți pacienții clinicii MindPower care au parcurs cel puțim o ședință de terapie în cadrul MindPower Clinic, oferim o reducere suplimentară! Solicită terapeutului tău cuponul de EXTRA REDUCERE! 

Vreau să văd dacă mi se potrivește programul !

Fă un test drive în Programul ÎNVAȚĂ ACASĂ 

Timp de o săptămână, intră în program, plătești doar 250 lei (echivalentul costului unei ședințe de terapie), beneficiezi de toate materialele aferente unei săptămâni din programul ales și DECIZI la final dacă programul este potrivit pentru tine!

Testează pentru 1 săptămână

PREȚ: 250 RON

ÎNVAȚĂ cu TERAPEUTUL

PROGRAM complet de antrenament al somnului

CONSOLIDARE 3 LUNI (cuprinde 8 săptămâni de terapie individuală + 3 luni de consolidare):

PREȚ: 2500 RON

BONUS:

Plata în două rate! Pentru toți pacienții clinicii MindPower care au parcurs cel puțim o ședință de terapie în cadrul MindPower Clinic, oferim o reducere suplimentară! Solicită terapeutului tău cuponul de EXTRA REDUCERE! 

Vreau să văd dacă mi se potrivește programul !

Fă un test drive în Programul ÎNVAȚĂ cu TERAPEUTUL

Timp de o săptămână, intră în program, plătești doar 250 lei (echivalentul costului unei ședințe de terapie), beneficiezi de toate materialele aferente unei săptămâni din programul ales și DECIZI la final dacă programul este potrivit pentru tine!

Testează pentru 1 săptămână

PREȚ: 250 RON

* Dacă întâmpini probleme la înscriere, contactează-ne la telefon: 0728038240 sau e-mail: hello@vreausadorm.ro.

Somnul de calitate prezintă avantaje extraordinare pentru corpul nostru:

Vreau să ÎNVĂȚ să DORM

Înscrierea în program se realizează după achitarea integrală sau parțială a programului ales de tine sau după efectuarea test drive-ului.

Programul ÎNVAȚĂ ACASĂ:

Ținând cont de faptul că toate video-urile sunt înregistrate iar materialele integrale aferente lor, le vei primi după intrarea în program, nu ai nicio condiționare legată de timp.

Programul poate fi accesat de oriunde din lume, cât timp ai acces la internet. Pentru că este un antrenament structurat, îți recomandăm să parcurgi materialele în ordinea lor cronologică. Săptămânal, vei avea acces și la întâlniri LIVE cu psihoterapeuții MindPower și ceilalți membrii ai Comunității.

Programul ÎNVAȚĂ cu TERAPEUTUL

După înscrierea în program, vei primi un e-mail cu primele variante de programare la prima ședință de TERAPIE, fie în cabinet sau online, după cum preferi.

Tu îți alegi psihoterapeutul cu care vrei să lucrezi și care te va aștepta la ședința programată. Ulterior vei continua parcursul celor 8 ședințe alături de psihoterapeutul ales de tine.

Dacă alegi varianta ONLINE, programul poate fi accesat de oriunde din lume, cât timp ai acces la internet. Urmezi aceeași pași, îți alegi psihoterapetul cu care dorești să lucrezi iar noi vom reveni cu opțiunile de programare online a primei ședințe. După programare, vei primi prin e-mail toate detaliile necesare conectării online.

După realizarea plății, primești un e-mail cu toate detaliile necesare.

Toate cursurile aferente programului online sunt înregistrate. Plătind o singură taxă, poți revedea cursurile și avea acces la materiale ori de câte ori dorești. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și orice dispozitiv precum laptop, tabletă sau telefon.

Plata se face conform facturii pe care o vei primi dacă decizi că ți se potrivește programul, după sesiunea gratuită. Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, alege această opțiune, iar în acest caz plata să fie făcută din contul de persoană juridică, și nu din cel personal. Nu uita să introduci datele firmei tale, ale persoanei fizice autorizate sau cabinet.

Accesul la programul ÎNVAȚĂ ACASĂ este garantat și destinat exclusiv persoanei care l-a achiziționat, indiferent dacă aceasta este persoană fizică sau persoană juridică.Transmiterea materialelor (scrise, video și/sau audio) către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la materiale și sancționarea conform legislației în vigoare. Accesul la materiale este pentru totdeauna, pe platforma dedicată, pusă la dispoziție de proprietarul de drepturi intelectuale.

Testimoniale

Ce spun despre noi oamenii cu care am avut plăcerea să lucrăm:

stars-1.png
Am venit la voi din recomandarea unui prieten , nu pot decât să-i mulțumesc acestuia pentru că m-a trimis pe mâna unor profesioniști!
Max S.
stars-1.png
Profesionalism și condiții excelente! Recomand cu încredere!
Corina T.
stars-1.png
Profesionalism, empatie, oameni de calitate, care te inspiră și îți influențează viitorul. Mulțumesc!
Deia L.