fbpx

MindPower Clinic

VreauSaDORM.ro - Logo
Vreau Să Dorm

Prima platformă online din România de tratare complexă a INSOMNIEI

Sunt Ica Secoșan, psiholog clinician, psihoterapeut specializat în terapie cognitiv-comportamentală, doctor în Medicină și fondator al MindPower Clinic. Împreună cu colegii mei, psihoterapeuții MindPower Clinic, am construit această platformă online dedicată persoanele pentru care Vreau să Dorm a devenit un deziderat zilnic.
Vei regăsi aici o serie de programe, pachete, tehnici și multe informații, toate bazate pe abordări validate științific, prin care somnul tău poate deveni cu adevărat puterea ta!

Ica Secoșan

Fondator al MindPower Clinic
Vreau Să Dorm

Ce este INSOMNIA?

Insomnia este cea mai frecventă tulburare de somn și presupune o deteriorare în cantitatea sau calitatea somnului, fiind asociată cu simptome precum:

FACTORI DECLANȘATORI

Cei mai frecvenți factori declanșatori ai insomniei sunt de natură psihologică, precum preocupările emoționale sau îngrijorarea, neliniștea emoțională sau anxietatea.

Vreau Să Dorm

De ce este esențial să tratăm INSOMNIA?

Somnul de calitate și în cantitate suficientă este ESENȚIAL pentru SĂNĂTATEA MINTALĂ și fizică:

Somnul este forța care susține SĂNĂTATEA fizică și mintală!

Cognitive Behavioral Therapy for Insomnia

Utilizarea CBT- I
în tratarea INSOMNIEI

Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnie (CBT-I) este apreciată la nivel internațional ca fiind standardul de aur în tratarea insomniei. Aceasta este o terapie scurtă și eficientă axată pe tulburările de somn, tratament bazat pe știința somnului, utilizând principii generale de terapie cognitiv- comportamentală, precum și intervenții specifice, cu scopul de a aborda atât simptomele nocturne, cât și efectele diurne ale tulburării de insomnie.

CBT-I te ajută:

Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnie

Ponderea dovezilor care susțin terapia cognitiv-comportamentală a insomniei – CBT-I, a dus la recunoașterea acesteia ca tratament de primă linie pentru insomnie, numeroase instituții și organisme internaționale din domeniul sănătății mintale și nu numai, recomandând CBT-I ca tratament esențial pentru insomnie.

Ca urmare a unui studiu amplu cu privire la toate aspectele eficienței CBT-I, în raport cu somniferele obișnuite, Colegiul American al Medicilor a emis un raport prin care a recomandat ca CBT-I să fie prima formă de tratament la care să se apeleze în cazul tuturor persoanelor care suferă de insomnie cronică.

“Cognitive behavioral therapy for insomnia is an effective treatment and can be initiated in a primary care setting,”

ACP President Wayne J. Riley, MD

În cazul în care te confrunți cu insomnia, nu mai irosi încă o noapte!

Alege soluția potrivită pentru TINE!

Am dezvoltat aici pentru tine mai multe modalități de tratare a insomniei, astfel încât să poți alege ce crezi tu că ți se potrivește mai bine, pentru a transforma cu adevărat SOMNUL în PUTEREA ta magică!
NU MAI AȘTEPTA, NU MAI SPUNE ÎNCĂ O NOAPTE
VREAU SĂ DOOOOORM!