fbpx
MindPower-Clinic---Logo
live workshop new

ÎNSCRIE-TE LA WORKSHOP

Workshop GRATUIT găzduit de MindPower clinic, pe Zoom,

Joi, 30 Mai, ora 20:00

SCAPĂ de INSOMNIE! ÎNVAȚĂ și PRACTICĂ strategii de gestionare a insomniei

Psihoterapeuții acreditați MindPower Clinic lansează acest workshop PRACTIC, desfășurat live-online, cu o durată de 1 oră, în care vei ÎNVĂȚA și PRACTICA câteva dintre cele mai importante tehnici din protocolul CBT-I, terapiei cognitiv-comportamentale pentru INSOMNIE.

Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnie- CBT-I este considerată ca fiind STANDARDUL DE AUR în tratarea insomniei. Aceasta este o terapie scurtă și eficientă axată pe tulburările de somn, tratament bazat pe știința somnului.

ÎN PLUS …

Poți adresa întrebări, păstrând confidențialitatea ta și a tuturor participanților (fără nume de familie, fără webcam-urile pornite etc).

Pentru înscriere, completează și trimite formularul de mai jos. Vei primi automat pe e-mail link-ul pentru acces GRATUIT!

  Nu facem spam! Pe acest e-mail vei primi doar link-ul pentru acces la webinar, alte materile utile legate de acest webinar sau legate de alte teme conexe lui.

  Locuri limitate, înscrie-te acum!

  Poți participa online, de oriunde te-ai afla, numai pe bază de înscriere preliminară, până cel târziu  Joi, 30 Mai, ora 19:50!

  Accesul la WORKSHOP este foarte simplu, nu ai nevoie de pregătire tehnică, nu trebuie să instalezi aplicația (doar dai click pe link și apoi pe opțiunea de intrare prin browser). Ai nevoie numai de conexiune la internet și poți intra de pe orice dispozitiv (desktop/laptop/telefon/tabletă).

  Rezervă locul acum!

  Te așteptăm cu drag!

  Gazdele tale vor fi psihoterapeuții MindPower clinic
  acreditați de Colegiul Psihologilor din România

  ICA-SECOSAN-WEBINAR.png

  Ica SECOȘAN

  Fondator MindPower clinic

  Acest workshop este pentru tine dacă:

  Dacă participi la workshop vei învăța și practica: 

  Înscrierea se poate face până cel târziu
  Joi, 30 Mai, ora 19:50!

  Au mai rămas:

  Rezervă locul acum!

   Nu facem spam! Pe acest e-mail vei primi doar link-ul pentru acces la webinar, alte materile utile legate de acest webinar sau legate de alte teme conexe lui.

   * Dacă întâmpini probleme la înscriere sau la intrarea la webinar, contactează-ne la nr. 0728038240

   Testimoniale

   Ce spun despre noi oamenii cu care am avut plăcerea să lucrăm: